Terugblik op 2017

Op zondag 12 november was er weer een Dorpshuis Live. Traditiegetrouw traden om 11.00 uur “4Anybody” als eerste op. Diverse dansgroepen onder leiding van Nancy van Benschop zetten hun beste beentje voor. Er waren weer vele ouders, grootouders en vrienden aanwezig, zodat de zaal meteen goed gevuld was.

Voor het eerst werd dit jaar met 2 podiums gewerkt. Naast het grote podium in de zaal, was er ook een kleine podium in de voorzaal. Hier konden de wat kleinere acts qua volume en bezetting goed uit de voeten. Zo viel er doorlopend iets te genieten.

Dorpshuis Live kende ook dit jaar een vol programma en het was voor de organisatie een luxe-probleem om alle deelnemers goed in te passen. Wij kunnen achteraf stellen dat dit bijzonder goed gelukt is. Het was een zeer gevariëerd programma voor zowel jong als oud.

De publieke belangstelling was vanaf het begin groot en het was de hele dag uitermate gezellig. Iedereen heeft genoten en het was daarmee een zeer geslaagde dag.

Tot slot is het goed te vermelden dat de opbrengsten van deze dag naar het Dorpshuis zijn gegaan. Deze opbrengsten zijn gebruikt voor de renovatie van de hobbyruimte.