Lokale sterren nemen het Dorpshuis in Warmenhuizen over! 

Zondag 12 november is er weer Dorpshuis live. Op deze altijd oergezellige dag staat  het talent van Warmenhuizen weer op het podium in het Dorpshuis! Vanaf 11.00 uur barst het muzikale spektakel los. De spits wordt ook dit jaar weer afgebeten door “4Anybody” de dansgroep onder leiding van Nancy van Benschop. Daarna zullen diverse bekende en onbekende locals hun muzikale kunsten ten gehore brengen.

Nieuw aan deze editie is dat er gebruikt wordt gemaakt van 2 podiums. Zo kan er zonder oponthoud genoten worden van het vele talent wat het dorp Warmenhuizen rijk is.

De organisatie is volledig in handen van vrijwilligers. De entree is daardoor gratis en de opbrengst van deze dag wordt gebruikt voor het opknappen van de knutselruimte op de bovenverdieping van het dorpshuis. Deze ruimte wordt overdag gebruikt door de bewoners van Esdege-Reigersdaal.

Genoeg reden dus om te genieten van muzikaal talent onder het genot van een hapje of een drankje want de organisatie haalt alles uit de kast om het feest compleet te maken!